Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Via pública Dimecres, 17 de maig de 2017

Acabades les millores a diferents passos de vianants del municpi

Actualment estan en estudi i en el futur estan previstes noves actuacions de millora en l’estat de conservació dels carrers i passos de vianants

Aquesta setmana han acabat les actuacions de millora al carrer Paraires i al Passeig del Castell, on s’han reasfaltat dos passos de vianants per a fer-los elevats i facilitar-hi l’accés. Aquesta intervenció ha coincidit amb l’arranjament de les rampes d’accés a dos passos de vianants al carrer Gorgonçana i a la Via del Mil·lenari, on s’ha reparat el ferm i reasfaltat.

En aquest conjunt d’obres també es repararà el pas de vianants a la cantonada del carrer Roure i el Camí Ral, al barri Font, i també es col·locaran noves bandes sonores al carrer Pau Clarís de Can Rial i es renovaran les ja existents. Segons declaracions del Regidor d’Urbanisme, Rogeli de la Cruz, a l’Informatiu de Ràdio Esparreguera “actualment estan en estudi i en el futur estan previstes noves actuacions de millora en l’estat de conservació dels carrers i passos de vianants del municipi”.

Pas de vianants elevant al Passeig del Castell

Obres al pas de vianats del Passeig del Castell