Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 20/09/2020
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dilluns, 5 de juny de 2017

Se celebra la primera Caminada per la Salut de les Dones a Esparreguera

Vint-i-sis persones participen en aquesta iniciativa per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

Dissabte 3 de juny es va celebrar la primera Caminada per la Salut de les Dones, organitzada per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat. Hi van participar un total de vint-i-sis persones, la majoria dones, per conmemorar el Dia Internacional de la Salut de les Dones, que té lloc el 28 de maig i reivindica la visibilització social dels problemes de salut que afecten específicament el col·lectiu femení i que sovint comporten actituds discriminadores. Aquesta commemoració sorgí el 1987 durant la V Trobada Internacional Dona i Salut celebrada a Costa Rica.

L’itinerari va sortir de la Plaça de l’Ajuntament per arribar fins al mirador de Les Roques Blaves i va retornar pel mateix camí. Va ser guiat per un expert en el terme d’Esparreguera com és Joan Llort, qui no només va oferir explicacions sobre l’entorn sinó també sobre els beneficis que les plantes del territori tenen sobre la salut.

La primera Caminada per la Salut de les Dones a Esparreguera tenia una limitació d’assistència de 50 persones però finalment en van ser 26 les participants, entre les quals s’hi comptaven pocs homes. Tot i així, la regidoria manté la intenció de repetir l’any vinent l’experiència, tal i com varen demanar les pròpies assistents.

Totes les participants varen rebre una bossa-motxilla amb un mocador de color lila, informació sobre la salut femenina i sobre el Servei d’Atenció a les Dones de l’Ajuntament d’Esparreguera, aigua i dues peces de fruita.

Caminada per la Salud de les Dones

Caminada per la Salut de les Dones