Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 01/12/2020
Traducció automàtica

Gegants

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Consum, Societat Dimecres, 7 de juny de 2017

Es posa en marxa un nou servei d’assessorament sobre clàusules terra

Aquesta eina està coordinada per la Diputació de Barcelona i es tracta d’una atenció personalitzada que tindrà lloc tres dijous al mes durant quatre hores. Cal cita prèvia, atorgada pel Servei Públic de Consum de l’Ajuntament d’Esparreguera

A partir del 8 de juny, aquest servei d’assessorament es posa a l’abast dels afectats per les clàusules terra, essent coordinat per la Diputació de Barcelona i desenvolupat per un professional del Col•legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat. Marta Orús, assistenta tècnica de Consum de l’Ajuntament, ha explicat que consisteix en “atencions individualitzades que es realitzaran tres dijous al mes de deu del matí a dues del migdia entre el 15 de juny i el 18 de setembre, i de tres de la tarda a set del vespre entre el 19 de setembre al 31 de desembre”. Dijous 8 de juny, excepcionalment, l’assessorament es prestarà de tres a nou.

Aquest nou servei és el segon pas que porta a terme l’Ajuntament d’Esparreguera en aquest àmbit, després d’endegar i de mantenir trobades informatives sobre les clàusules terra des de principis d’abril passat. “S’ha informat més de 200 persones sobre els passos que cal seguir”, explica Marta Orús. “Tenint en compte que el procediment dura un màxim de tres mesos, hi ha el risc que, si la persona afectada no s’informa abans, no pugui escollir correctament entre el que li ofereix l’entitat i el que realment li pertoca”.

Informació sobre clàusules terra