Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/06/2018
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Ràdio Esparreguera Dijous, 8 de juny de 2017

La Festa de la Carretera s’alia amb la Gastro-Clàssica

Els organitzadors de la tradicional festa, que cada estiu buida de cotxes l’Avinguda Francesc Macià durant una tarda de dissabte, han sumat esforços aquest cop amb la primera Gastro-Clàssica. La iniciativa omplirà de motor i gastronomia aquesta artèria principal d’Esparreguera.

Serà aquest dissabte, 10 de juny, a les set de la tarda quan l’Avinguda Francesc Macià tornarà a lluir una imatge poc habitual: restarà tallada al trànsit, permetent als ciutadans gaudir lliurement d’aquest immens espai. La imatge és ben il•lustrativa: la festa ha tingut sempre un caire reivindicatiu; volen que la carretera sigui un espai més per les persones i menys pels cotxes. El caràcter cívic i de companyonia és sempre la tònica general i, per això, mai hi manca el tradicional sopar de veïns, que cada any aplega molta gent, residents i no residents.

Però aquest cop, la festa arriba amb un atractiu especial. Diferents vilatans i empreses organitzen la I Gastro-Clàssica, una mostra que aplegarà fira del motor modern, amb exposició i venda de cotxes nous, concentració de vehicles clàssics, vehicles d’emergència per tal que els més menuts hi puguin pujar i fira de gastronomia, amb productes de la terra.

Els participants a la concentració de clàssics es podran inscriure de 5 a 6 de la tarda o bé, anticipadament, a gastroclassica@gmail.com. Només s’acceptaran vehicles de més de 25 anys, amb una limitació de places de 100 cotxes i 50 motos. A partir de dos quarts de set de la tarda, efectuaran una ruta guiada amb un roadbook per un recorregut de 25 kilòmetres a la falda de la muntanya de Montserrat. Cada inscrit rebrà 5 gastrobitllets per bescanviar a la zona de gastronomia a partir de les nou del vespre.

Per la seva banda, l’associació de veïns organitza una xocolatada a les sis de la tarda i activitats esportives lliures, que es concentraran entre la rotonda de la carretera de Piera i la intersecció amb el carrer Taquígraf Garriga. A partir d’aquest punt, es desenvoluparà la Gastro-Clàssica, ocupant l’avinguda fins la rotonda de Can Comelles.

Gastro Clàssica