Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Ràdio Esparreguera Dijous, 8 de juny de 2017

Es presenta la nova associació “Esparreguera Comerç”

Una vuitantena d’establiments han mostrat interès per associar-se a la nova entitat, que pren el relleu de la desapareguda Unió de Botiguers

Can Pasqual va acollir ahir a la tarda l’acte de presentació d’Esparreguera Comerç, associació que ja compta amb una vintena de socis, encara que una vuitantena d’establiments s’han interessat per formar-ne part.

El president d’Esparreguera Comerç és Vicente Calabuig, la vicepresidenta Letícia Navarro, la tresorera Carla Cantero i el secretari Josep Maria Corrales. Tots ells van explicar ahir els diferents àmbits d’actuació i de funcionament d’Esparreguera Comerç, que no disposarà de local i, d’aquesta manera, reduirà despeses. Tampoc no es demanarà una quota mensual fixa als seus socis; només es pagarà per participar a cadascuna de les campanyes impulsades.

El president, Vicente Calabuig, va destacar que “els comerciants tenen inquietuds i necessitats, després d’un període que ha estat dolent a causa de la crisi econòmica. Cal posar en marxa accions per aconseguir que els clients tornin a les botigues”. Per la seva banda, la vicepresidenta Letícia Navarro va posar en valor el paper dels caps de carrer en aquesta nova etapa com a “transmissors de les inquietuds i les propostes dels botiguers de cada carrer a la junta, per cercar solucions entre tots d’una manera més fàcil”.

L’alcalde Eduard Rivas, present a l’acte juntament amb la regidora de Comerç, Mariona Masferrer, va felicitar la nova associació per la iniciativa, allargant-li la mà i destacant el paper del Consell Consultiu de Comerç per “afrontar els reptes que venen per ajudar al sector, per crear un comerç de proximitat i per emprendre iniciatives i projectes estructurals com a poble”.

Presentació d'Esparreguera Comerç