Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/06/2018
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports Divendres, 9 de juny de 2017

Dissabte se celebra una nova edició de la Festa de l’Esport

La plaça del Centre i el carrer de Baix acolliran demà un matí esportiu de pràctica lliure, que tradicionalment tanca el curs

De deu del matí a una del migdia, la mainada de la vila està convidada a gaudir de diferents esports a la plaça del Centre i el carrer de Baix, on hi trobaran un mini camp de gespa que acollirà partits curts de futbol 7 i d’handbol, una mini-pista d’handbol, diferents inflables esportius, porteries per practicar la punteria, activitats pels més menuts, taules de tennis taula i espai pels esports de raqueta. “La idea és que tothom que hi passi pugui practicar una estona cada activitat i, d’aquesta maneta, conèixer els diferents esports que s’ofereixen a la vila”, ha declarat a Ràdio Esparreguera Toni Rodríguez, tècnic del Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera.

Aquest és el principal objectiu de la jornada, que vol promoure l’esport entre la mainada i animar aquells que no en practiquen a apropar-se a alguna de les moltes opcions que ofereixen tant el Servei d’Esports com els diferents clubs de la vila. A més, la Festa de l’Esport també acull la cloenda dels jocs esportius escolars, una activitat que es du a terme durant tot el curs a les escoles de primària i que permet realitzar un circuit per diferents disciplines gràcies al monitoratge que ofereix l’ajuntament d’Esparreguera. Un centenar d’infants hi ha participat aquest curs.

Festa de l'esport 2016