Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 20/04/2018
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports Divendres, 9 de juny de 2017

Dissabte se celebra una nova edició de la Festa de l’Esport

La plaça del Centre i el carrer de Baix acolliran demà un matí esportiu de pràctica lliure, que tradicionalment tanca el curs

De deu del matí a una del migdia, la mainada de la vila està convidada a gaudir de diferents esports a la plaça del Centre i el carrer de Baix, on hi trobaran un mini camp de gespa que acollirà partits curts de futbol 7 i d’handbol, una mini-pista d’handbol, diferents inflables esportius, porteries per practicar la punteria, activitats pels més menuts, taules de tennis taula i espai pels esports de raqueta. “La idea és que tothom que hi passi pugui practicar una estona cada activitat i, d’aquesta maneta, conèixer els diferents esports que s’ofereixen a la vila”, ha declarat a Ràdio Esparreguera Toni Rodríguez, tècnic del Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera.

Aquest és el principal objectiu de la jornada, que vol promoure l’esport entre la mainada i animar aquells que no en practiquen a apropar-se a alguna de les moltes opcions que ofereixen tant el Servei d’Esports com els diferents clubs de la vila. A més, la Festa de l’Esport també acull la cloenda dels jocs esportius escolars, una activitat que es du a terme durant tot el curs a les escoles de primària i que permet realitzar un circuit per diferents disciplines gràcies al monitoratge que ofereix l’ajuntament d’Esparreguera. Un centenar d’infants hi ha participat aquest curs.

Festa de l'esport 2016