Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 10/07/2020
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Arxiu Municipal, Memòria Històrica Divendres, 9 de juny de 2017

El nou Arxiu d'Esparreguera farà una jornada de portes obertes el dia 1 de juliol

Les noves dependències, ubicades al segon soterrani de la Biblioteca Municipal, ja fa una setmana que estan obertes al públic i funcionant amb normalitat

El proper 1 de juliol el nou Arxiu Municipal durà a terme una jornada de portes obertes per mostrar les noves instal·lacions ubicades al segon soterrani de Biblioteca Municipal l’Ateneu. La jornada consistirà en visites guiades en grups de 15 persones, que visitaran les noves dependències incloent els dipòsits documents, l’arxiu fotogràfic, la sala de treball i la sala de consultes. Les visites tindran lloc entre les deu del matí i la una de la tarda i per participar-hi caldrà reservar grup i hora de visita trucant al 93 777 75 71 o bé enviant un correu electrònic a arxiu@esparreguera.cat.

El nou arxiu d’Esparreguera està funcionant amb normalitat des del dia 1 de juny. L’objectiu del seu trasllat des de l’edifici de Can Pasqual al segon soterrani de la biblioteca és oferir un millor servei a l’administració i als ciutadans i, al mateix temps, garantir la conservació dels arxius i la documentació municipal en condicions òptimes. Les noves instal·lacions estan dotades d’una sala de consulta, una sala de treball i quatre dipòsits documentals, un d’ells dotat d’armaris compactes. Aquestes millores permetran organitzar més visites escolars, atendre més usuaris que facin recerca, difondre el gran fons documental que ha generat l'administració i també els fons que han estat donats per ciutadans d’Esparreguera.

L’Arxiu Municipal d’Esparreguera és el servei que s’ocupa de gestionar, conservar, organitzar, difondre i posar a l’abast dels ciutadans i de la pròpia administració tota la documentació municipal que generen i reben els diferents serveis municipals. Des de l’any 1997 ha estat ubicat a la segona planta de l’edifici de Can Pasqual, i a partir d’aquest mes de maig serà ubicat al nou emplaçament dins la Biblioteca Municipal l’Ateneu.

Dependències del nou Arxiu Municipal d'Esparreguera

Dependències del nou Arxiu Municipal d'Esparreguera