Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 20/04/2018
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Arxiu Municipal, Joventut Dimarts, 13 de juny de 2017

Cinc treballs s’han presentat a la segona edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera

Es tracta d’una obra en la categoria de joves de 3r i 4t d’ESO, tres en la de batxillerat i una en la d’adults

En la categoria de joves, de 3r i 4t d’ESO, s’ha presentat una sola obra, “L’impacte de la crisi econòmica en el comerç d’Esparreguera en el període 2005-2016”. En la categoria de batxillerat, competiran tres treballs: “Aproximació a l’estudi de les plantes remeieres d’Esparreguera. Etnobotànica i eficàcia dels remeis”, “Auditoria microbiològica dels parcs infantils d’Esparreguera” i “Cinc cèntims sobre la moneda d’Esparreguera entre els segles XIV i XX”. Finalment, en la categoria d’adults, com l’any passat, s’ha presentat un únic treball: “Catàleg de roques i agulles monolítiques del massís de Sant Salvador de les Espases”.

El guardó, que enguany celebra la segona edició, està organitzat per les regidories de Memòria Històrica i de Joventut amb l’objectiu de promoure l’estudi i la recerca en qualsevol àmbit del coneixement i de l’expressió centrat en la vila d’Esparreguera. El jurat premiarà els millors treballs tenint en compte l’originalitat del tema, el procés de recerca, el rigor científic, la qualitat lingüística, la presentació i l’estructura del treball.

El veredicte de la segona edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera es donarà a conèixer l’1 de juliol, a partir de dos quarts de set de la tarda, a la sala d’actes de Can Pasqual.

Lliurament dels Premis de Recerca Vila d'Esparreguera 2016