Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/06/2018
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Arxiu Municipal, Joventut Dimarts, 13 de juny de 2017

Cinc treballs s’han presentat a la segona edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera

Es tracta d’una obra en la categoria de joves de 3r i 4t d’ESO, tres en la de batxillerat i una en la d’adults

En la categoria de joves, de 3r i 4t d’ESO, s’ha presentat una sola obra, “L’impacte de la crisi econòmica en el comerç d’Esparreguera en el període 2005-2016”. En la categoria de batxillerat, competiran tres treballs: “Aproximació a l’estudi de les plantes remeieres d’Esparreguera. Etnobotànica i eficàcia dels remeis”, “Auditoria microbiològica dels parcs infantils d’Esparreguera” i “Cinc cèntims sobre la moneda d’Esparreguera entre els segles XIV i XX”. Finalment, en la categoria d’adults, com l’any passat, s’ha presentat un únic treball: “Catàleg de roques i agulles monolítiques del massís de Sant Salvador de les Espases”.

El guardó, que enguany celebra la segona edició, està organitzat per les regidories de Memòria Històrica i de Joventut amb l’objectiu de promoure l’estudi i la recerca en qualsevol àmbit del coneixement i de l’expressió centrat en la vila d’Esparreguera. El jurat premiarà els millors treballs tenint en compte l’originalitat del tema, el procés de recerca, el rigor científic, la qualitat lingüística, la presentació i l’estructura del treball.

El veredicte de la segona edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera es donarà a conèixer l’1 de juliol, a partir de dos quarts de set de la tarda, a la sala d’actes de Can Pasqual.

Lliurament dels Premis de Recerca Vila d'Esparreguera 2016