Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/05/2020
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Biblioteca Municipal L'Ateneu, Ràdio Esparreguera Dimarts, 20 de juny de 2017

Èxit rotund de la primera jornada de dinamització lectora per a biblioteques de Catalunya

La iniciativa, sorgida de la Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera, ha tingut una acollida espectacular en la seva primera edició: varen assistir 120 bibliotecaris de tot Catalunya

La iniciativa ha tingut tant èxit que, 48 hores després de ser convocada, es varen haver de tancar les inscripcions. La finalitat d’aquesta jornada era dotar als professionals dels recursos adequats per a la dinamització d’activitats de foment de la lectura dirigides a diferents tipus d’usuaris. Les estratègies poden anar des del llenguatge, la veu i els moviments fins a la creativitat i la posada en escena.

Al matí, es varen desenvolupar dues sessions teòriques i una taula rodona per explicar els conceptes més generals i importants a l’hora de dinamitzar activitats. La part més pràctica de la jornada va ocupar tota la tarda, amb professionals de diferents àmbits que varen explicar quines estratègies utilitzen per crear i dinamitzar activitats per a adults, joves i infants. Els tallers comptaven amb un màxim de 35 participants.

La cloenda va anar a càrrec de Carla Canongia, directora de la Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera.

En acabar la jornada, es va lliurar als participants un formulari d’avaluació, el resultat del qual no deixa dubtes sobre la bona acollida: la nota obtinguda va ser d’un 9,4. Els organitzadors no descarten donar continuïtat a la iniciativa, amb una periodicitat biennal.

Jornada de dinamització lectora

Un dels tallers que es varen realitzar