Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 24/01/2022
Traducció automàtica

Faroles Plaça Esglèsia

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Protecció Civil Divendres, 23 de juny de 2017

La Generalitat de Catalunya engega un any més la campanya de sensibilització davant els riscos de l’estiu

Aquesta campanya aglutina diferents aspectes com els incendis forestals, onades de calor, seguretat en el bany, pluges i tempestes fortes, contaminació per ozó, revetlles i festes amb foc

La Direcció General de Protecció Civil del departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya posa en marxa, un any més, la campanya de sensibilització davant els riscos de l’estiu, impulsada en el marc de les iniciatives de l’Àmbit de Sensibilització de la Subdirecció General de Programes en Protecció Civil.

A la pàgina web de Protecció Civil es pot trobar material divulgatiu amb els consells d’autoprotecció, així com diversos tipus de publicacions. Com a novetat d’enguany, es pot trobar material gràfic per publicar en xarxes socials i una pàgina web, on el Risquet, la mascota de protecció civil, dona consells als nens i les nenes.

D’altra banda, Protecció Civil manté, com en anys anteriors pel que fa a la seguretat a les platges, un visor a la web, en què es difon en temps real l’estat de les platges, permetent als ciutadans saber en tot moment quina és la bandera que hi oneja.

En Risquet, la mascota de Protecció Civil