Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles Dimecres, 28 de juny de 2017

L'Ajuntament i Sumar signen el conveni d'encomana de gestió per Can Comelles

El conveni d'encomana de gestió per Can Comelles entrarà en vigor dissabte 1 de juliol i serà serà renovable anualment si cap de les parts no manifesten el contrari

L’Ajuntament d’Esparreguera i Sumar empresa d’acció social SL han signat aquest matí el conveni d’encomana de gestió de la residència Can Comelles, que entrarà en vigor el proper 1 de juliol. En l’acte de signatura, que ha servit per escenificar l’assumpció de l’encomana per part de Sumar, hi han estat presents l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, el primer Tinent d’alcalde, Emmanuel Ortí, la regidora de Recursos Humans i Gent Gran, Maria Vallejo, i el president de Sumar, Miquel Calm.

Mitjançant l’encomana de gestió el govern municipal vol posar fi a diferents situacions que impacten directament en l’atenció als residents de Can Comelles derivades de la impossibilitat de contractar nou personal i de la manca d’agilitat a l’hora de fer substitucions de treballadors. Segons la regidora de Gent Gran, Maria Vallejo, “amb aquest canvi l’Ajuntament vol donar resposta de manera àgil a les necessitats de gestió de la residència i aprofitar l’especialització de SUMAR per ampliar el catàleg de serveis als residents”.

L’empresa Sumar SL està especialitzada en gestió i prestació de serveis en l’àmbit dels serveis socials, centres d’acollida, centres de dia i residències de persones grans. Per al seu president, Miquel Calm, “entrar a formar part de la residència Can Comelles suposa la possibilitat de fer arribar a més gent gran el model d’atenció centrada en la persona i millorar així el seu benestar i la seva felicitat”. En el mateix acte de signatura Miquel Calm també ha assegurat que “l’objectiu de Sumar a la residència és millorar la qualitat de vida real i percebuda de les persones que hi atendran”.

La gestió de la residència Can Comelles per part de Sumar començarà a fer-se efectiva a partir del proper 1 de juliol i serà renovable anualment si l’Ajuntament o la pròpia empresa encomanada no manifesten el contrari. Aquest canvi de gestió a Can Comelles va ser aprovat en el ple ordinari del passat mes de maig amb els vots favorables de l’equip de govern (PSC i ICV) i el suport de Ciutadans. Precisament, per explicar els detalls d’aquest acord i del nou model de gestió de la residència l’equip de govern i Ciutadans oferiran una roda de premsa el proper dimarts 4 de juliol, a les 11h del matí a Can Pasqual.

L'Ajuntament i Sumar signen el conveni d'encomana de gestió per la Residència Can Comelles

L'Ajuntament i Sumar signen el conveni d'encomana de gestió per la Residència Can Comelles