Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Arxiu Municipal, Joventut Dilluns, 3 de juliol de 2017

El Premi de Recerca Vila d’Esparreguera ja té guanyadors

Tres treballs, en les categories de segon cicle d’ESO, batxillerat i adults, han estat guardonats en la segona edició d’aquest premi, que té l’objectiu d’incentivar i difondre la recerca relacionada amb la nostra vila, des de qualsevol dels vessants d’estudi.

“L’impacte de la crisi econòmica en el comerç d’Esparreguera”, recerca guanyadora en la categoria de 3r i 4rt d’ESO, és obra de Montserrat Sánchez, Judith Urbán i Andrea Córdoba, alumnes de l’institut El Cairat guiades pel professor Josep Maria Cobos.

Pel que fa a la categoria de batxillerat, ha estat guardonada una “Auditoria microbiològica dels parcs infantils d’Esparreguera”, elaborada per les alumnes de l’institut El Castell Mireia Ortega, Montserrat Vergés i Carla Valverde, guiades per la professora Yolanda Eito.

I finalment, en la categoria d’adults, el treball guanyador és un “Catàleg de roques i agulles monolítiques del Massís de Sant Salvador de les Espases”, obra dels germans Òscar i Albert Massó Garcia.

Per cadascun dels alumnes de les dues primeres categories el premi ha estat un lot de productes multimèdia, mentre que els autors del treball en la categoria d’adults n’obtenen la seva publicació. Mariona Masferrer, regidora de la Memòria Històrica i l’Arxiu Municipal, ha explicat en declaracions a l’emissora municipal que “la participació en aquesta segona edició s’ha mantingut estable, essent un total de cinc treballs els presentats, però amb un nivell de qualitat superior. Escollir els guanyadors ha estat realment difícil.”

Acte de lliurament a Can Pasqual