Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles, Política, Ràdio Esparreguera Dimecres, 5 de juliol de 2017

ERC d'Esparreguera defensa la seva actuació en el cas de Sumar

La portaveu d’Esquerra Republicana, Montserrat Vilardosa, defensa l’actuació del seu partit en relació a l’encomana de gestió de la residència de Can Comelles a Sumar Acció Social

Esquerra Republicana ha presentat juntament amb la CUP un recurs de reposició contra l’aprovació, durant el ple municipal del passat 17 de maig, de l’expedient de l'encomana de gestió de Can Comelles a Sumar Acció Social. Ahir, en roda de premsa, l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, es preguntava com pot ser que un partit que havia estat negociant fins al darrer moment el seu possible vot a favor a l’encomana de gestió hagi presentat ara un recurs, basant-se en presumptes il·legalitats del conveni.

La regidora d'ERC Montserrat Vilardosa ha afirmat que una cosa no exclou l’altra perquè “justament el que intentàvem era que fos un contracte legal, a la qual cosa el govern no es va avenir. Les mateixes pegues que veiem aleshores les continuàvem veient després i, evidentment, com a persones responsables i compromeses amb la legalitat hem de tirat endavant el recurs de reposició”.

Montserrat Vilardosa ha dit que, encara que el govern hagués acceptat les esmenes que proposaven, no haurien votat a favor de l’encomana si haguessin continuat tenint dubtes sobre la legalitat de l’expedient en el moment de celebrar-se el ple. La portaveu republicana també ha alertat que si el contracte amb Sumar Acció Social fos declarat nul de ple dret l’ajuntament hauria de satisfer una indemnització a l’empresa Sumar.

Montserrat Vilardosa, regidora i portaveu d'ERC a l'Ajuntament d'Esparreguera