Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 21/01/2020
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dimarts, 18 de juliol de 2017

Es posa en marxa el programa Integral per desocupats de llarga durada

L’Ajuntament d’Esparreguera està tancant les inscripcions per aquest nou programa, destinat a donar suport a persones majors de 30 anys que es troben en situació d’atur de llarga durada

El Programa Integral està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i inclou accions d’orientació, acompanyament a la inserció i formació, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de més de 40 persones del municipi que es trobin en aquesta situació.

Per donar cobertura a les necessitats de les persones participants, el departament de Treball i Formació està cercant la col·laboració del teixit empresarial i productiu del territori. “Amb una prospecció, estem detectant els llocs de treball on podríem ubicar a aquestes persones. És primordial el rol que juguen les empreses, sobretot ara que notem un increment de les ofertes de treball”, ha dit el regidor de Promoció Econòmica, Antonio Ferre.

Amb el desenvolupament d’aquesta actuació, que s’allargarà fins a principis de 2018, es cobreix de manera ampla l’atenció individualitzada a les persones del municipi que tenen més dificultats per incorporar-se o mantenir-se dins del mercat laboral de forma estable. I és que fa poques setmanes també va començar el programa Integral per menors de 30 anys. En aquest cas, es tracta de la segona edició, subvencionada també pel SOC, que ha estat sol·licitada per l’Ajuntament després de comprovar l’èxit assolit l’any passat: es va arribar a una taxa d’inserció laboral, amb contractes de més de sis mesos, del 70% dels participants.

La novetat dels dos programes és la incorporació d’un incentiu econòmic, amb un màxim de 150 euros mensuals. “Es tracta de gratificar la participació i l’aprofitament. Va ser una de les propostes que els municipis vàrem fer al SOC per tal de millorar el programa”, ha dit el regidor Antonio Ferre.

A l’edifici de Cal Trempat, a la via del Mil·lenari, es pot obtenir tota la informació necessària per formalitzar la inscripció al programa de més de 30 anys, que es tancarà el 31 de juliol.

El programa Integral dona eines per a la cerca de feina