Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 10/07/2020
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera, Via pública Dimecres, 19 de juliol de 2017

Entra en vigor el contracte per la millora de la jardineria municipal

La Fundació per a la Inserció Laboral (FIL) és l’adjudicatària de la part més important d’aquest contracte, que està en vigor des del dia 17 de juliol

L'adjudicació, referida al manteniment del verd urbà, tindrà una durada de dos anys prorrogables per dos més i un cost de 356.000 euros anuals. Un segon lot, que inclou només les actuacions de poda, s’ha adjudicat a l’empresa Moix Serveis i Obres, per un preu de 146.000 euros.

Les bases especificaven la necessitat de tenir en compte empreses que tinguessin un caire d’inserció laboral, fet que ha afavorit l’adjudicació a la Fundació FIL, que destinarà set persones a jornada completa a aquesta tasca. No tota la jardineria municipal recaurà, no obstant, sobre la Fundació, donat que la brigada de l’Ajuntament continuarà efectuant treballs, sobretot referits al desbrossament.

El regidor de Serveis Territorials, Rogeli de la Cruz, ha volgut deixar clar que “no es tracta d’una externalització, sinó d’un complement a les tasques de la brigada, que pateix una manca de personal pel fet que el Capítol 1 del pressupost no es pot incrementar. Davant les mancances de la jardineria municipal que tots els ciutadans perceben, hem considerat necessari fer aquesta complementació”.

El contracte inclou, de manera immediata, el manteniment de les àrees enjardinades existents i, a futur, la creació de noves zones. A l’àrea verda més important d’Esparreguera per superfície, que és el Parc de la Vila, es planteja la reforestació de determinades zones, fet que permetrà guanyar espais d’ombra, i el replantat dels arbres que havien mort per manca de reg.

Parc de la Vila d'Esparreguera