Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 21/09/2020
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Consum, Societat Divendres, 28 de juliol de 2017

Una aplicació per smartphones promociona la informació i els serveis d'Esparreguera

Ja es pot descarregar l’aplicació per telèfons mòbils que permet accedir a múltiples informacions d’interès sobre la nostra vila, amb atenció especial al comerç i la restauració

L’aplicació s’allotja dins la plataforma Ubime, guanyadora de diversos premis, i s’hi pot accedir de manera molt fàcil: cercant la paraula Esparreguera al buscador d’aplicacions. Està disponible tant per Android com per iOS. Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, ha dit en declaracions a l’emissora municipal que “el flux d’informació i les maneres de relacionar-nos avui en dia passen per la tecnologia. Hem buscat la manera de comunicar-nos a través d’una aplicació de caire municipal, amb el màxim d’informació possible i amb interès comercial, recollint tot el teixit que tenim a la vila i permetent enviar notificacions d’una forma molt directa”.

Després de comparar diferents opcions, s’ha optat per la plataforma Ubime, de codi obert, per garantir una llarga vida útil a l’aplicació. L’Ajuntament d’Esparreguera ha adquirit la versió premium, que ofereix informació d’agenda, meteorològica, sobre els preus de combustibles, la localització de benzineres i la ubicació de restaurants i botigues, entre d’altres.

La sincronització automàtica amb les xarxes socials d’aquests establiments permet oferir, per exemple, informació sobre ofertes especials o els menús que ofereixen els restaurants.

Per descarregar-la, només cal buscar l’aplicació Esparreguera. A la tardor, es farà una sessió amb els comerços per explicar tots els beneficis que ofereix l’app, sobre la qual també es duran a terme sessions formatives.

Ubime