Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Consum, Via pública Divendres, 11 d'agost de 2017

Un accident a l’autovia A2 provoca una avaria elèctrica durant més de dues hores

La matinada de dijous a divendres molts barris d’Esparreguera van patir aquesta incidència en el subministrament provocada per la caiguda d'un cable d'alta tensió de 25.000 volts

L’alcalde Eduard Rivas ha explicat “que a dos quarts de tres de la nit un camió que està treballant en les obres de pavimentació de l’autovia A2 s’ha accidentat i ha provocat la caiguda d’un cable d’alta tensió de 25.000 volts. El vehicle s’ha electrificat per l’accident i el conductor s’ha hagut de quedar dins del camió per precaució. Al marge d’arreglar l’avaria, Endesa ha hagut de tallar la llum per a què els Bombers poguessin rescatar el conductor amb tota seguretat”.

La conseqüència d’aquesta operació ha estat que molts barris d’Esparreguera han estat sense subministrament elèctric fins a les cinc de la matinada, encara que la coordinació entre Bombers, Policia Local i Endesa ha agilitzat el màxim possible la restauració del subministrament.
Arran d’aquesta incidència també s’ha produït la crema d’un generador a prop del supermercat Caprabo que també ha comportat la intervenció dels Bombers, alertats per la forta olor i el soroll que realitzava el mateix generador.

L'autovia A2 al seu pas per La Plana