Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dimecres, 23 d'agost de 2017

El Servei Local d’Ocupació prepara una nova edició del programa “Joves en pràctiques”

El Servei d’Ocupació cerca candidats per a treballar a l’Ajuntament durant 6 mesos en la modalitat de contracte de treball en pràctiques

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament d’Esparreguera cerca candidats per a una nova edició del programa “Joves en pràctiques”, una iniciativa subvencionada pel Sistema de Garantia Juvenil que dóna feina a joves en pràctiques a diferents departaments de l’Ajuntament. El programa s’adreçarà en aquesta nova edició a 10 joves entre 16 i 29 anys, que podran treballar durant 6 mesos, entre el mes de novembre d’enguany i el mes de maig de 2018.

Les persones destinatàries d’aquesta iniciativa, a més de trobar-se entre els 16 i els 29 anys, han de complir els següents requeriments: trobar-se en situació d’atur i estar inscrits com a demandats d’ocupació; estar inscrits al Sistema Nacional de Garatia Juvenil; acreditar la possessió d’un títol de grau mig o superior; i complir requisits per a poder ser contractats en la modalitat de contracte de treball en pràctiques.

Segons ha explicat a Ràdio Esparreguera Yolanda Manresa, Tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament d’Esparreguera, “el programa Joves en pràctiques es troba actualment en cerca de candidats i té com a objectiu donar l'oportunitat als joves d’adquirir experiència treballant per l’Ajuntament de manera que això els faciliti l’accés al món laboral”. Properament es definiran els 10 llocs de treball en pràctiques ofertats per aquesta edició així com els terminis oficials per a presentar les candidatures.

Entretant, el Servei de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Esparreguera, situat a la via del Mil·lenari número 8, ja està registrant els interessos dels candidats que vulguin participar en aquesta nova edició del programa “Joves en pràctiques”, al mateix temps que resta obert a qualsevol actuació de suport a la recerca de feina i de formació tant al col·lectiu de joves com a altres col·lectius amb dificultats d’accés al mercat laboral.

Edifici de Cal Trempat, seu del Servei de Treball i Formació de l'Ajuntament d'Esparreguera, a la via del Mil·lenari número 8