Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles, Gent Gran Divendres, 15 de setembre de 2017

Balanç dels primers mesos de gestió de SUMAR a la Residència Municipal de Can Comelles

Ja es comencen a visualitzar els primers fruits del canvi en la gestió de la residència, que des del passat 1 de juliol ha assumit l’empresa pública SUMAR Acció Social

El primer objectiu ha estat incrementar la qualitat assistencial que s’ofereix. En aquest sentit, s’ha incorporat una directora tècnica i s’ha creat un nou lloc de treball, a partir de la promoció interna d’una professional de la residència que coordinarà els serveis higiènic-sanitaris i de cuina, neteja, bugaderia i manteniment en general.

Al llarg de les primeres setmanes també s’han iniciat accions per incrementar la qualitat en les activitats dels residents i els àpats. S’han elaborat nous menús, s’ha reestructurat el servei d’infermeria reforçant les hores d’atenció diürna i s’ha revisat el circuit de bugaderia. Pel que fa al manteniment de les instal·lacions, s’ha incorporat un sistema informàtic que permet agilitzar la gestió de les incidències. I s’ha introduït “El racó de l’usuari”, us espai per a les persones grans.

Paral•lelament, el 13 de juliol, es va constituir una comissió integrada per càrrecs electes, responsables tècnics de l’Ajuntament d’Esparreguera i directius de SUMAR. Aquesta comissió fa el seguiment de la gestió de Can Comelles i una de les primeres accions dutes a terme s’ha visualitzat ja en el primer ple del nou curs polític, quan s’ha aprovat per unanimitat dels regidors assistents un paquet d’inversions de 346.000 euros, que permetrà millorar i ampliar els serveis que es presten.

Residència Municipal de Can Comelles