Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 16/07/2020
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dilluns, 18 de setembre de 2017

L’Escola d’Arts Plàstiques, pionera en tarifació social a Esparreguera

Aquest servei municipal, que es presta a l’antiga Casa dels Mestres del carrer Hospital, introdueix per al curs que comença a l’octubre el càlcul de les quotes en funció de les situacions familiars

L’Escola d’Arts Plàstiques s’ha convertit en el primer servei municipal on s’aplica la tarifació social, és a dir, una escala de preus que té en compte les situacions econòmiques de les famílies, en funció de dues variables: els ingressos i el nombre de membres.

Els càlculs s’han fet a partir d’un estudi de costos realitzat al curs passat, establint un total de quatre franges de preus: a la més alta, els alumnes pagaran el 100% del cost, que pateix un increment del 10%; i a partir d’aquí la tarifa es va reduint progressivament en tres trams diferents.

Tots aquests canvis es produeixen després que el ple municipal aprovés una ordenança fiscal per regular aquesta activitat i que l’ajuntament assumís la gestió econòmica directa del centre. La cooperativa que ha estat al capdavant del servei als darrers anys continuarà fent-se’n càrrec després de guanyar un concurs de licitació per dos anys, prorrogables anualment per dos anys més. Tots aquests canvis han comportat també una ampliació de l’oferta d’ensenyaments al centre.

A partir d’aquesta primera experiència, al curs vinent, 2018-2019, el govern municipal també vol implantar la tarifació social a les dues escoles bressol municipals; i d’aquí a dos cursos la previsió és que arribi a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Taller Escola d'Arts Plàstiques d'Esparreguera