Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 04/08/2020
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles, Gent Gran Dimecres, 20 de setembre de 2017

La residència de Can Comelles rebrà inversions per valor de gairebé 347.000 €

El ple ordinari de l’Ajuntament va aprovar el passat 13 de setembre la modificació de crèdit que farà possible aquesta inversió a la Can Comelles. La dotació econòmica aprovada permetrà millorar les instal·lacions de l’equipament i ampliar el servei que es presta al Centre de Dia

La regidora de Serveis Socials i Gent Gran, María Vallejo,, ha explicat al programa Tot el que passa de Ràdio Esparreguera que les actuacions a la residència de Can Comelles “tenen a veure amb l’estructura i el deteriorament de l’equipament, la maquinària i les instal·lacions, i també amb el mobiliari, i comportaran un canvi que serà visible des de dintre i des de fora”. Vallejo també ha recordat que “aquestes inversions han estat consensuades en el sí de la Comissió estratègica de la residència, després que l’1 de juliol entrés en vigor l’encàrrec de gestió a l’empresa Sumar Acció Social”.

El paquet d’inversions preveu la construcció d’un edifici annex de 80 metres quadrats, al costat del pavelló nou, que tindrà la funció de descol·lapsar la part més nova de la residència i separar els usuaris per demències, creant una unitat de convivència. D’altra banda, la partida destinada a mobiliari està dotada amb 68.000 euros, i permetrà comprar llits articulats, matalassos, tauletes, cadires i sofàs geriàtrics, bancs de fusta i taules. També és prevista una partida de 19.000 euros per a sistemes d’alarma.

La regidora de Serveis Socials i Gent Gran ha recordat que per a la direcció i la gestió de la residència s’han creat dues comissions de seguiment: una de tècnica, de caràcter mensual, que tracta les qüestions operatives i del dia a dia de la residència; i una altra d’estratègica, de caràcter bimensual, que pren les decisions estratègiques i d’organització del servei. La Comissió Tècnica està formada per dos representants de Sumar Acció Social; la directora de la residència, Muntsa Cervera; la cap d’àrea de Serveis a les Persones; la cap de Serveis Socials; i la mateixa regidora de Serveis Socials i Gent Gran.

En la Comissió Estratègica hi participa un responsable de l’empresa Sumar Acció Social; dos representants de l’Equip de Govern, un d’ells, la regidora de Serveis Socials i Gent Gran; dos membres com a màxim de l’oposició, en aquest cas els dos regidors del grup municipal de Ciutadans; un representant escollit pels treballadors de la residència; el cap d’àrea de Serveis a les Persones; la cap de Serveis Socials i els professionals tècnics que siguin requerits per donar informació o seguiment de l’activitat de la residència.

Residència de Can Comelles