Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles Dilluns, 25 de setembre de 2017

La residència de Can Comelles implanta El racó de l’usuari

Es tracta d’un nou espai que dona visibilitat i reconeixement a les activitats espontànies que realitzen les persones grans que viuen a l’equipament

A banda de les activitats de dinamització habituals de la residència, ara els residents i els usuaris del centre de dia compten amb El racó de l’usuari, us espai que vol donar protagonisme a les seves activitats artístiques i culturals i incrementar la qualitat de vida i l’autoestima de les persones que viuen i fan ús del centre.

La primera mostra que ha acollit l’espai han estat els treballs artesanals del resident J.J, maquetes representatives de l’arquitectura d’Esparreguera, com ara el campanar o l’Ateneu, realitzades amb materials reciclats. Ell mateix va rebre l’obsequi de més material per part del personal del centre, que li permetrà continuar amb futures maquetes.

Aquest mes de setembre, al Racó de l’usuari trobem una mostra de pintures i il·lustracions del resident Josep Farré, treballs que tenen com a transfons la seva pròpia biografia.

Racó de l'usuari

Un nou espai a Can Comellles