Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Centre Obert La Fulla Dimarts, 26 de setembre de 2017

El Centre Obert La Fulla consolida el seu Projecte Educatiu

Aquest servei municipal ha començat el curs amb l’aplicació plena d’una revisió del projecte que es va estar treballant durant tot el curs passat

El Centre Obert La Fulla, que atén infants i joves que pateixen alguna situació de risc, treballa ara amb una mirada renovada a l’hora de plantejar-se les necessitats dels usuaris. El Projecte Educatiu de Centre es va revisar al curs passat, amb l’assessorament de la Diputació de Barcelona i la Fundació Pere Tarrés, i és la principal novetat d’un curs durant el qual també es farà efectiva l’ampliació de la franja d’edats a la qual es dona atenció. Això permetrà acollir infants des dels tres anys –i no des dels 6, com ara- fins que els joves abandonin el centre, en complir els 18 anys.

El curs ha començat atenent a 47 infants i joves i a 41 famílies, xifra que acostuma a anar creixent al llarg dels mesos, a través de la tasca de derivació que fan els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esparreguera. Al 2016-2017 es va acabar atenent 58 usuaris, amb les respectives famílies.

Centre Obert La Fulla