Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 13/07/2020
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Dimecres, 27 de setembre de 2017

FGC augmentarà la freqüència del bus llançadora entre Esparreguera i l’estació d’Olesa

Des d’aquest 2 d’octubre els combois veuen ampliada la seva freqüència de pas amb el reforç d’un tren més entre les dotze del migdia i dos quarts de nou del vespre

Carles Cots, cap de Producció d’Estacions de la Operativa dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, assegura que “el servei de bus coincidirà exactament amb les sortides i arribades de tots els trens i que el motiu principal que ha portat a plantejar aquest augment de servei és el creixement de la demanda de l’estació d’Olesa”. Concretament, l’augment de passatgers ha estat d’un 12% durant el primer semestre d’aquest any, per un total de 155.934 persones.

L’augment de la freqüència de pas de l’autobús llançadora assegura una correspondència exacta amb els trens. Els temps d’enllaç amb els ferrocarrils s’han calculat tenint en compte 7 minuts per a poder passar pel pas inferior fins a la via corresponent, si es va en direcció a Barcelona, i 5 minuts en el sentit Manresa.

L’altra novetat és que, a partir d’ara, tots els autobusos, concessionats a Transports Generals d’Olesa i 100% adaptats, s’aturaran en les quatre parades que disposa Esparreguera, és a dir, la de la Creu, Esparreguera Centre, l’Ateneu i les Girafes, circumstància que no succeïa abans.

Els caps de setmana i el mes d’agost també hi ha ampliacions de servei, tot i que amb una freqüència més reduïda. En concret, la cadència serà de cada 30 minuts els dies feiners, mentre que els dissabte, festius i feiners d’agost serà cada hora.

A més, es farà una campanya de promoció de la utilització del transport públic, amb una nova retolació dels autobusos que els faci més visibles i identificables, com a servei d’aportació al ferrocarril a través de la intermodalitat.

Comboi de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya