Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 12/11/2019
Traducció automàtica

Gegants

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Política, Ràdio Esparreguera Dijous, 5 d'octubre de 2017

L’ajuntament d’Esparreguera ajorna les comissions informatives i el ple municipal

Degut a la situació política que està vivint el país, el govern municipal ha pres la decisió d’endarrerir comissions i ple. Algunes formacions polítiques ja havien avançat que no hi assistirien

La comissió informativa que estava prevista per dimarts, jornada de la vaga general, ja va ser traslladada a dimecres, en coincidència amb dues comissions més. Finalment, però, totes tres varen ser ajornades, como també el ple municipal que s’havia de celebrar dimecres 11 d’octubre i que ha quedat fixat pel 18 d’octubre. Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, ha dit en declaracions a l’emissora municipal que “com a alcalde, he d’intentar, dins del que és possible, mantenir un cert ordre a la casa, perquè l’ajuntament no para i hem de seguir governant. Donats els temps excepcionals que estem vivint, la meva responsabilitat és valorar la situació a cada moment”.

Sí que es va celebrar dimecres la Junta de Govern Local i, en quant a una Junta de Portaveus que es va convocar dilluns, només el portaveu del Partit Popular, Carlos Garcia, hi va assistir.

La CUP, el Partit Demòcrata i Esquerra Republicana ja havien decidit, en el sí de les seves respectives assemblees, no assistir a les comissions informatives. Raquel Montoya, portaveu de la CUP, ha declarat que “ja ho havíem parlat a la nostra assemblea fins i tot abans que es celebrés el referèndum i havíem determinat que mentre la situació política del país sigui tan excepcional no acudirem a les comissions. Hem de fer altra feina”.

Joan Paül Udina, portaveu del PDeCAT, ha dit que “no podem actuar com si no hagués passat res. Per això hem comunicat a l’alcalde que no assistirem a les comissions informatives. Dilluns vinent hem de veure com està la situació i decidirem”.

Per part d’Esquerra Republicana, Montserrat Vilardosa, ha expressat que “l’excepcionalitat que vivim fa que posposem determinats fets, perquè cal tirar endavant altres qüestions. D’altra banda, pel que hem vist a les convocatòries, les comissions no contemplaven debatre sobre la situació que estem vivint”.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Ajuntament d'Esparreguera