Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 23/09/2018
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Política, Ràdio Esparreguera Dijous, 5 d'octubre de 2017

L’ajuntament d’Esparreguera ajorna les comissions informatives i el ple municipal

Degut a la situació política que està vivint el país, el govern municipal ha pres la decisió d’endarrerir comissions i ple. Algunes formacions polítiques ja havien avançat que no hi assistirien

La comissió informativa que estava prevista per dimarts, jornada de la vaga general, ja va ser traslladada a dimecres, en coincidència amb dues comissions més. Finalment, però, totes tres varen ser ajornades, como també el ple municipal que s’havia de celebrar dimecres 11 d’octubre i que ha quedat fixat pel 18 d’octubre. Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, ha dit en declaracions a l’emissora municipal que “com a alcalde, he d’intentar, dins del que és possible, mantenir un cert ordre a la casa, perquè l’ajuntament no para i hem de seguir governant. Donats els temps excepcionals que estem vivint, la meva responsabilitat és valorar la situació a cada moment”.

Sí que es va celebrar dimecres la Junta de Govern Local i, en quant a una Junta de Portaveus que es va convocar dilluns, només el portaveu del Partit Popular, Carlos Garcia, hi va assistir.

La CUP, el Partit Demòcrata i Esquerra Republicana ja havien decidit, en el sí de les seves respectives assemblees, no assistir a les comissions informatives. Raquel Montoya, portaveu de la CUP, ha declarat que “ja ho havíem parlat a la nostra assemblea fins i tot abans que es celebrés el referèndum i havíem determinat que mentre la situació política del país sigui tan excepcional no acudirem a les comissions. Hem de fer altra feina”.

Joan Paül Udina, portaveu del PDeCAT, ha dit que “no podem actuar com si no hagués passat res. Per això hem comunicat a l’alcalde que no assistirem a les comissions informatives. Dilluns vinent hem de veure com està la situació i decidirem”.

Per part d’Esquerra Republicana, Montserrat Vilardosa, ha expressat que “l’excepcionalitat que vivim fa que posposem determinats fets, perquè cal tirar endavant altres qüestions. D’altra banda, pel que hem vist a les convocatòries, les comissions no contemplaven debatre sobre la situació que estem vivint”.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Ajuntament d'Esparreguera