Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 21/01/2020
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Joventut, Treball i Formació Divendres, 6 d'octubre de 2017

Es donen a conèixer els perfils dels candidats per al programa “Joves en pràctiques”

El Servei d’Ocupació cerca 10 candidats per a treballar a l’Ajuntament durant 6 mesos en la modalitat de contracte de treball en pràctiques. La iniciativa està subvencionada pel Sistema de Garantia Juvenil i dóna feina a joves en pràctiques a diferents departaments de l’Ajuntament

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament d’Esparreguera ha fet públic el perfil de candidats que cerca per a la nova edició del programa Joves en pràctique, la iniciativa subvencionada pel Sistema de Garantia Juvenil que dóna feina a joves en pràctiques a diferents departaments de l’Ajuntament. Els perfils sol·licitats per aquesta edició són 12 i de moment ja se n'han confirmat 10:

- 1 perfil tècnic dinamitzador per Educació
- 1 perfil tècnic dinamitzador per Cultura-Joventut
- 1 perfil Economista-comptable (anàlisi de costos)
- 1 perfil Tècnic amb formació jurídica (o si no es trobés, es substituirà amb un perfil Administratiu)
- 1 perfil Treball social
- 1 perfil d’Educació social
- 1 perfil de Tècnic/a Igualtat
- 1 perfil Tècnic de suport a la comunicació
- 1 perfil d’Enginyeria per al departament d’Obres i Serveis
- 1 perfil administratiu (per l’àrea d’Atenció a les persones)

Actualment el Servei Local d’Ocupació i el Departament de Recursos Humans de l’Ajuntament d’Esparreguera es troben en procés de definir les bases per a la convocatòria i contractació dels participants en el programa. Aquesta convocatòria es farà pública en els propers dies i hi podran optar joves entre 16 i 29 anys per treballar en pràctiques a l’Ajuntament durant 6 mesos, entre el mes de novembre d’enguany i el mes de maig de 2018.

Les persones destinatàries d’aquesta iniciativa, a més de trobar-se entre els 16 i els 29 anys, han de complir els següents requeriments: trobar-se en situació d’atur i estar inscrits com a demandats d’ocupació; estar inscrits al Sistema Nacional de Garatia Juvenil; acreditar la possessió d’un títol de grau mig o superior; i complir requisits per a poder ser contractats en la modalitat de contracte de treball en pràctiques.

Segons ha explicat a Ràdio Esparreguera Yolanda Manresa, Tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament d’Esparreguera, “el programa Joves en pràctiques es troba actualment en cerca de candidats i té com a objectiu donar l'oportunitat als joves d’adquirir experiència treballant per l’Ajuntament de manera que això els faciliti l’accés al món laboral”.

El Servei de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Esparreguera, situat a la via del Mil·lenari número 8, ja està registrant els interessos dels candidats que vulguin participar en aquesta nova edició del programa Joves en pràctiques, al mateix temps que resta obert a qualsevol actuació de suport a la recerca de feina i de formació tant al col·lectiu de joves com a altres col·lectius amb dificultats d’accés al mercat laboral.

Sessió de formació del Servei Local d’Ocupació d'Esparreguera