Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 20/10/2017
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Notícies

Joventut, Treball i Formació Divendres, 6 d'octubre de 2017

Es donen a conèixer els perfils dels candidats per al programa “Joves en pràctiques”

El Servei d’Ocupació cerca 10 candidats per a treballar a l’Ajuntament durant 6 mesos en la modalitat de contracte de treball en pràctiques. La iniciativa està subvencionada pel Sistema de Garantia Juvenil i dóna feina a joves en pràctiques a diferents departaments de l’Ajuntament

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament d’Esparreguera ha fet públic el perfil de candidats que cerca per a la nova edició del programa Joves en pràctique, la iniciativa subvencionada pel Sistema de Garantia Juvenil que dóna feina a joves en pràctiques a diferents departaments de l’Ajuntament. Els perfils sol·licitats per aquesta edició són 12 i de moment ja se n'han confirmat 10:

- 1 perfil tècnic dinamitzador per Educació
- 1 perfil tècnic dinamitzador per Cultura-Joventut
- 1 perfil Economista-comptable (anàlisi de costos)
- 1 perfil Tècnic amb formació jurídica (o si no es trobés, es substituirà amb un perfil Administratiu)
- 1 perfil Treball social
- 1 perfil d’Educació social
- 1 perfil de Tècnic/a Igualtat
- 1 perfil Tècnic de suport a la comunicació
- 1 perfil d’Enginyeria per al departament d’Obres i Serveis
- 1 perfil administratiu (per l’àrea d’Atenció a les persones)

Actualment el Servei Local d’Ocupació i el Departament de Recursos Humans de l’Ajuntament d’Esparreguera es troben en procés de definir les bases per a la convocatòria i contractació dels participants en el programa. Aquesta convocatòria es farà pública en els propers dies i hi podran optar joves entre 16 i 29 anys per treballar en pràctiques a l’Ajuntament durant 6 mesos, entre el mes de novembre d’enguany i el mes de maig de 2018.

Les persones destinatàries d’aquesta iniciativa, a més de trobar-se entre els 16 i els 29 anys, han de complir els següents requeriments: trobar-se en situació d’atur i estar inscrits com a demandats d’ocupació; estar inscrits al Sistema Nacional de Garatia Juvenil; acreditar la possessió d’un títol de grau mig o superior; i complir requisits per a poder ser contractats en la modalitat de contracte de treball en pràctiques.

Segons ha explicat a Ràdio Esparreguera Yolanda Manresa, Tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament d’Esparreguera, “el programa Joves en pràctiques es troba actualment en cerca de candidats i té com a objectiu donar l'oportunitat als joves d’adquirir experiència treballant per l’Ajuntament de manera que això els faciliti l’accés al món laboral”.

El Servei de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Esparreguera, situat a la via del Mil·lenari número 8, ja està registrant els interessos dels candidats que vulguin participar en aquesta nova edició del programa Joves en pràctiques, al mateix temps que resta obert a qualsevol actuació de suport a la recerca de feina i de formació tant al col·lectiu de joves com a altres col·lectius amb dificultats d’accés al mercat laboral.

Sessió de formació del Servei Local d’Ocupació d'Esparreguera