Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 18/09/2018
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Política Divendres, 6 d'octubre de 2017

Els grups de Ciutadans i Partit Popular opinen sobre l’ajornament del ple municipal

Mentre que Ciutadans comparteix la decisió d’ajornar les comissions informatives i el ple municipal durant una setmana, el Partit Popular lamenta que la vida política no hagi continuat amb normalitat durant els dies posteriors a l’1-O

Josep Maria González, portaveu de Ciutadans, ha dit en declaracions a Ràdio Esparreguera que havia comentat personalment amb l’alcalde l’ajornament de les tres comissions informatives previstes per aquesta setmana i del ple de dimecres vinent. Ara bé, el regidor de Ciutadans també ha assegurat que “Entenem la situació i hem cregut que era convenient. Però a partir d’aquí, abans del dia 20 s’ha de celebrar el ple d’ordenances fiscals. L’activitat de l’Ajuntament no es pot aturar, nosaltres ens vàrem presentar a unes eleccions municipals i volem que s’acompleixi el ROM i que hi hagi un ple ordinari cada mes, amb les seves comissions corresponents”.

Per la seva banda, Carlos Garcia, portaveu del grup municipal del Partit Popular, ha explicat que, en un Junta de Portaveus que es va celebrar dilluns i a la qual va ser l’únic regidor de l’oposició que va assistir, es va decidir que totes les comissions es traslladarien a dimecres 4 d’octubre. “Per sorpresa, veig que s’ajornen, això no és el que es va dir a la Junta de Portaveus. No entenem la postura, a diferents municipis i a la pròpia Diputació s’han celebrat plens, amb les corresponents comissions”.

Ajuntament d'Esparreguera