Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles Dilluns, 9 d'octubre de 2017

Josep i Maria, dos residents de Can Comelles, es casen

La Maria Aicart i el Josep Farrè, dos veïns d’Esparreguera que viuen a Can Comelles, van néixer al mateix carrer el mateix any. Jugaven junts de petits, però la vida els va portar per camins diferents.

Es varen retrobar a la Residència de Can Comelles fa gairebé onze anys: la Maria ja feia temps que era resident quan en Josep va arribar-hi. I un dia, ara fa una mica més de quatre anys, en Josep es va adonar que estava profundament enamorat de la Maria. “Va ser a l’excursió que des de Can Comellas es va organitzar per visitar els Torrons d’Agramunt”, explica en Josep emocionat.

El passat 17 de setembre de 2017 van voler formalitzar la seva relació amb una emotiva celebració amb els seus familiars, amics, companys i treballadors de la residència, que han participat activament en la preparació de l’acte.

La celebració va durar tot el dia i tothom l’esperava amb molta il·lusió. Pel matí, les noces, a la pèrgola del jardí de Can Comelles, i després un dinar especial amb la família. A la tarda/vespre, la celebració es va fer amb la gent de Can Comelles. Es van llegir poemes d’amor, es van repartir detalls de casament elaborats pels mateixos residents o usuaris del Centre de Dia i es va compartir el pastís nupcial.

Va ser un dia molt especial i ple d’emocions per a la Maria i el Josep, però també per tothom qui forma part del seu projecte de vida, la família, amics, companys i treballadors de la residència Can Comellas.

Moment de la celebració

Els records, elaborats pels propis residents i usuaris