Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Gent Gran Dimecres, 11 d'octubre de 2017

Esparreguera prepara la celebració de la primera Setmana +65

Del 16 al 22 d’octubre se celebrarà una setmana dedicada a la gent gran d'Esparreguera, amb un extens programa d’activitats relacionades amb la salut, l’esport o l’oci i que inclou el tradicional homenatge a la gent gran que es farà el dissabte 21 d’octubre a La Passió

María Vallejo, regidora de Gent Gran, ha destacat que “és la primera vegada que es fa aquesta iniciativa a la vila, que compta amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, i que pretén reconèixer la tasca diària que realitza la gent gran del nostre poble. Des de la regidoria creiem que és un col·lectiu poc valorat i que es mereix un homenatge per part d’Esparreguera”.

Les activitats, de temàtiques molts variades, ja es poden consultar al web municipal i es desenvoluparan en diferents espais, des del Centre Dual a la plaça de la Pagesia, la plaça del Centre, Can Pasqual o La Passió. Totes les activitats són gratuïtes i s’aprofitarà per fer conèixer temàtiques que ja ara estan en marxa i que molta gent gran desconeix, com per exemple les caminades setmanals per la gent gran.

El programa d’actes comença aquest proper dilluns al matí amb una mostra d’activitats de gimnàstica suau i de ioga a la plaça de la Pagesia. Entre les activitats destaca una xerrada que oferiran els Mossos d’Esquadra sobre la seguretat per les persones grans el dimecres 18 d’octubre, al Centre Dual, a partir de dos quarts de dotze del matí.

El dissabte 21 d’octubre a la tarda se celebrarà l’homenatge a la gent gran a La Passió d’Esparreguera i, dins de la programació, també s’inclou la presentació el divendres 20 d’octubre del Consell Consultiu de la Gent Gran, que té àmbit comarcal, i del qual formen part quatre persones d’Esparreguera.

Caminada de la gent gran