Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 28/10/2020
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Salut Pública Divendres, 13 d'octubre de 2017

El CAP d’Esparreguera aposta per les tecnologies digitals amb l'espai La meva Salut

Amb l’objectiu que la ciutadania pugui tenir cura de la seva salut sense haver de desplaçar-se a l’ambulatori, el CAP promociona l’espai virtual La meva Salut, amb informació personal i serveis en línia per fer determinats tràmits i consultes

El Centre d'Atenció Primària (CAP) d'Esparreguera aposta per les tecnologies digitals de cara a facilitar la comunicació i la relació amb els pacients a través de l’impuls de l’espai virtual La meva Salut. L’objectiu és dotar la ciutadania d’eines que permetin tenir cura de l'historial de salut així com dur a terme determinats tràmits com ara programar visites, consultar informes clínics, tenir accés a la seva medicació o visionar els controls programats.

A través de l’espai La meva Salut el Servei Català de la Salut està impulsant noves vies d’informació que, de manera personalitzada, permeten transmetre àgilment i sense desplaçaments aquelles dades que no requereixen la presència física del pacient a la consulta. Sergi Sanmiguel, auxiliar administratiu del CAP d’Esparreguera, ha explicat en declaracions a Ràdio Esparreguera que “després d’un any de funcionament de l’espai virtual La meva Salut creiem que cal donar-ne més difusió perquè hi ha col·lectius que encara no l’utilitzen”. Un dels objectius d’aquesta eina tecnològica és que els ciutadans no s’hagin d’adreçar a l’ambulatori per fer determinades gestions.

La meva Salut és un espai digital personal de consulta i de relació que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d'altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut. Inclou la informació que s'ha generat per l'atenció sanitària prestada en algun dels centres assistencials públics, com ara el pla de medicació vigent de la recepta electrònica, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i les exploracions complementàries. La meva Salut és un projecte que està en fase d'evolució i, entre els centres que han apostat més decididament per la seva implantació, es troba el CAP d’Esparreguera.

La Meva Salut és un projecte virtual personalitzat