Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 20/10/2020
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Oficina d'Atenció Ciutadana Divendres, 20 d'octubre de 2017

La unitat mòbil per tramitar el DNI a Esparreguera suspèn les seves visites

La Unitat de la Policia Nacional de Sant Feliu de Llobregat ha suspès el Servei d’Unitat Mòbil per tramitar i renovar el DNI, l’anomenat DNI Rural, que es desplaçava a Esparreguera un cop al mes

La Policia Nacional ha suspès el Servei de tramitació i renovació del DNI que es desplaçava a Esparreguera un cop al mes. Aquesta supressió del servei DNI Rural és quelcom que ja està succeint en general a d’altres poblacions de Catalunya i que, segons fonts de la pròpia policia, obeeix a motius de seguretat. El servei es podria reprendre novament en el futur, encara que la Policia Nacional no ha comunicat cap previsió en aquest sentit.

Entretant els veïns i veïnes d’Esparreguera que vulguin tramitar o renovar el DNI hauran d’adreçar-se a alguna de les oficines policials habilitades per fer-ho. Les comissaries més properes per fer aquest tràmit es troben a Igualada, Terrassa i Sant Feliu de Llobregat i cal tenir en compte que només s’hi pot anar amb cita prèvia, que s’obté bé trucant al 060 o per internet.

Com a conseqüència de La suspensió del servi de DNI Rural a Esparreguera, l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC) ha hagut d’avisar, una per una, més de 300 persones que havien sol·licitat poder renovar o fer el seu DNI al nostre municipi.

A Esparreguera, la unitat mòbil de la policia local venia un cop al mes