Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

Can Comelles 097

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Oficina d'Atenció Ciutadana Divendres, 20 d'octubre de 2017

La unitat mòbil per tramitar el DNI a Esparreguera suspèn les seves visites

La Unitat de la Policia Nacional de Sant Feliu de Llobregat ha suspès el Servei d’Unitat Mòbil per tramitar i renovar el DNI, l’anomenat DNI Rural, que es desplaçava a Esparreguera un cop al mes

La Policia Nacional ha suspès el Servei de tramitació i renovació del DNI que es desplaçava a Esparreguera un cop al mes. Aquesta supressió del servei DNI Rural és quelcom que ja està succeint en general a d’altres poblacions de Catalunya i que, segons fonts de la pròpia policia, obeeix a motius de seguretat. El servei es podria reprendre novament en el futur, encara que la Policia Nacional no ha comunicat cap previsió en aquest sentit.

Entretant els veïns i veïnes d’Esparreguera que vulguin tramitar o renovar el DNI hauran d’adreçar-se a alguna de les oficines policials habilitades per fer-ho. Les comissaries més properes per fer aquest tràmit es troben a Igualada, Terrassa i Sant Feliu de Llobregat i cal tenir en compte que només s’hi pot anar amb cita prèvia, que s’obté bé trucant al 060 o per internet.

Com a conseqüència de La suspensió del servi de DNI Rural a Esparreguera, l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC) ha hagut d’avisar, una per una, més de 300 persones que havien sol·licitat poder renovar o fer el seu DNI al nostre municipi.

A Esparreguera, la unitat mòbil de la policia local venia un cop al mes