Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Oficina d'Atenció Ciutadana, Participació Ciutadana, Societat Divendres, 20 d'octubre de 2017

L’Ajuntament dóna a conèixer l’IdCAT Mobile Connect amb una campanya informativa

L'Ajuntament durà a terme una campanya informativa entre els dies 23 i 28 d'octubre de cara a explicar aquest sistema d'dentificació a través del telèfon mòbil que ja permet realitzar tràmits i gestions telemàticament de manera segura

L’Ajuntament d’Esparreguera durà a terme una campanya informativa entre els dies 23 i 28 d’octubre de cara a explicar a la ciutadania el sistema d’accés a l'administració electrònica a través del sistema IdCAT Mobile Connect. La campanya consistirà en informar i ajudar totes les persones interessades en aquesta tecnologia des d’una carpa situada a la plaça de l’Ajuntament on tècnics del consistori explicaran com activar i fer servir aquest sistema d’identificació. La campanya informativa estarà oberta a la ciutadania des de dilluns 23 fins dijous 26 de les 16:30h a les 19:30h i dissabte 28 d’octubre de les 10 a les 13:30h.

Des de fa unes setmanes l’Ajuntament d’Esparreguera ofereix accés als tràmits i serveis de l’administració electrònica a través de l’idCAT Mobile Connect, un innovador sistema d’identificació digital que facilita l’autenticació segura dels usuaris a través del telèfon mòbil. Esparreguera forma part del projecte pilot de l’idCAT Mobile Connect conjuntament amb els municipis de Manlleu i Castellar del Vallés, una iniciativa pionera a les administracions locals de tota Europa.

Durant la campanya informativa que tindrà lloc els propers dies, la ciutadania d’Esparreguera podrà donar-se d’alta en aquest sistema d’identificació amb l’assistència de tècnics informàtics i d’atenció ciutadana de l’Ajuntament i efectuar, de manera efectiva, algun dels tràmits que ja és possible realitzar al web de l’Ajuntament amb l’idCAt Mobile Connect com ara presentar una instància, demanar un permís d’obres, presentar documentació o sol·licitar accés a informació pública.

L'idCAT Mobile Connec té un funcionament innovador, mitjançat una APP que s’instal·la automàticament en la targeta SIM del telèfon mòbil quan el ciutadà es dona d’alta al servei, i no requereix de cap acció més per part dels usuaris per gestionar el procés d’autenticació de forma segura i encriptada. Amb aquest sistema, el ciutadà es pot autenticar davant l’administració amb un sol clic, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

El sistema, que de moment l’ofereixen com a servei les operadores Movistar, Vodafone i Orange, funciona amb ordinadors, mòbils i tauletes. La tecnologia està preparada per a ser utilitzada a qualsevol web o APP que requereixi l’autenticació dels usuaris. Una de les seves aplicacions és la identificació de la ciutadania en els serveis de l’administració electrònica i és per això que la Generalitat de Catalunya i més de 800 ajuntaments de tot Catalunya incorporaran aquesta solució en els propers mesos.

El projecte idCAT Mobile Connect està impulsat per l’Administració Oberta de Catalunya (AOC), la Generalitat de Catalunya, la Fundació Mobile World Capital Barcelona, GSMA, i les operadores de telecomunicacions Vodafone, Telefónica i Orange.

L’Ajuntament dóna a conèixer l’IdCAt Mobile Connect amb una campanya adreçada a la ciutadania