Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dimarts, 31 d'octubre de 2017

Es convoca un procediment per acreditar les competències professionals

La Generalitat de Catalunya ha obert una convocatòria d’acreditació de competències professionals, dirigida a persones que volen demostrar els seus coneixements o experiència en un determinat camp. Des del departament de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Esparreguera es presta assessorament a totes les persones interessades

Fins al 15 de desembre és oberta la inscripció per participar en aquest procés, que ofereix orientació i assessorament i que desemboca en una avaluació de les competències i en la seva acreditació. Es dirigeix a persones que o bé han obtingut una experiència laboral de com a mínim tres anys o 2.000 hores treballades durant els darrers deu anys; o bé disposen de formació no oficial, d’un mínim de 300 hores.

Aquesta acreditació de competències es pot obtenir en les especialitats d’esports; dependència; manteniment i instal·lacions; i administració i gestió. Per accedir-hi cal tenir més de 20 anys i la nacionalitat espanyola o una situació legal regularitzada. Les preinscripcions només es poden fer per via electrònica , però qualsevol persona interessada pot dirigir-se a Cal Trempat per tal de rebre informació i ajut.

Un cop inscrits, els participants al programa passaran per diverses fases de caràcter obligatori. Yolanda Manresa, tècnica d’Ocupació de l'Ajuntament d'Esparreguera, ha aclarit en declaracions a l'emissora municipal que “cada persona disposa d’un orientador que l’acompanya durant tot el procés, abans de ser avaluada en cadascuna de les habilitats. La decisió la pren una comissió d’avaluació: no es tracta d’un examen, és un tribunal qui determina si es disposa de les competències necessàries per poder exercir una professió”.

El certificat que s’obté té validesa oficial, indica les unitats de competència acreditades i permet accedir a un títol de formació professional o a un certificat de professionalitat.

Per obtenir més informació, els interessats poden dirigir-se a Cal Trempat (Via del Mil·lenari 8) o trucar al telèfon 93 770 85 98.

Cal Trempat és la seu del departament de Treball i Formació