Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/05/2020
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Biblioteca Municipal L'Ateneu, Cultura i Festes Dijous, 2 de novembre de 2017

La Biblioteca Municipal L’Ateneu és durant el mes de novembre “Biblioteca amb DO”

Al llarg de 2017 té lloc la cinquena edició del programa “Biblioteques amb DO”, que compta amb la participació de 53 biblioteques públiques dels territoris de les 11 Denominacions d’Origen vinícoles de Catalunya

El programa vol acostar la cultura del vi a través de la literatura, la música, la poesia, els contes, la gastronomia i diverses manifestacions i llenguatges culturals. La Biblioteca Municipal L’Ateneu s’hi adhereix amb set activitats que tindran lloc durant aquest mes de novembre. Carla Canongia, directora de la biblioteca, assegura “que es tracta d’activitats al voltant del món del vi i de la vinya, dirigides a tots els grups d’edat i, fins i tot, per als més petits”.

La primera activitat serà una Hora del Conte per a nens i nenes majors de tres anys, el dijous 16 de novembre a 2/4 de sis de la tarda, amb el títol “Contes d’aixafar raïm”, a càrrec de Clara Gavaldà. El dissabte 18 a les onze del matí serà el torn del Laboratori de Lectura per a nens i nenes de 5 a 10 anys amb “El jardí curiós”. El dimarts 21 a 2/4 de sis de la tarda arribarà l’Espai de Creació, per a nens i nenes a partir de 6 anys amb els seus pares i mares, amb “La Corba camina i recull”, un taller de reciclatge creatiu.

L’endemà, 22 de novembre, a les sis de la tarda, hi haurà un taller de manualitats per a adults sobre “Decoració d’ampolles”, i a les nou de la nit, el “Maridatge amb Cal Sant i Ca N’Estruc”, amb una inscripció prèvia de 15 euros. Hi haurà un màxim de trenta participants i és important apressar-se per inscriure’s, donat que és una activitat que acostuma a tenir un gran èxit. I el dijous 23 serà el Club de Lectura per a adults amb “Manto negre” que comptarà amb la presència de la seva autora, Marta Trillas, a partir de les set de la tarda.

En el marc d’aquesta Biblioteca DO, al vestíbul de la Biblioteca Municipal L’Ateneu es podrà veure del 6 al 25 de novembre l’exposició “Estris vinícoles”.

Biblioteca DO és un programa d'activitats al voltant del vi i de la vinya. Foto: http://blog.barcelonaguidebureau.com/17-reasons-visit-montserrat/