Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme, Via pública Dilluns, 27 de novembre de 2017

El Parc de la Vila, tancat per replantar una seixantena d'arbres

Es preveu que l'accés estigui tancat durant dues setmanes, com a conseqüència d'una actuació per substituir els arbres que estaven morts o malalts

Aquest dilluns han començat els treballs al Parc de la Vila dirigits a replantar una seixantena d'arbres, que recentment havien estat retirats com a conseqüència del seu mal estat. L’actuació és previst que pugui durar prop de dues setmanes, període durant el qual el parc restarà tancat al públic com a mesura de seguretat.

Els arbres que es replantaran són d'espècies mediterrànies d’origen europeu, com ara les freixes, que substituiran els arbres recentment talats i desarrelats pels equips d’Obres i Serveis municipals després d'haver emmalaltit. Mariona Masferrer, regidora d'Obres i Serveis, ha dit en declaracions a l'emissora municipal que el gran volum d'arbrat nou que es plantarà "s'agraïrà, un cop acabada l'actuació, perquè el parc oferirà una imatge completament diferent".

Els treballs per a replantar els arbres al Parc de la Vila és previst que puguin quedar enllestits cap a la segona quinzena del mes de desembre.

Parc de la Vila