Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Cultura i Festes Dimecres, 29 de novembre de 2017

La Fira de Santa Llúcia inaugura la campanya Esparreguera és un Regal

Aquest divendres a dos quarts de sis de la tarda, l’encesa dels llums de Nadal donarà el tret de sortida a la programació nadalenca

L’encesa s’avança una setmana en el calendari, com també ho fa la Fira de Santa Llúcia, que es celebra aquest divendres i dissabte 1 i 2 de desembre. La Fira ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’entitat Esparreguera Comerç i l’Ajuntament d’Esparreguera i aquest any incorpora importants novetats: en les dates, en l’emplaçament i en el contingut.

Josep Maria Corrales, secretari d’Esparreguera Comerç, ha dit en declaracions a l’emissora municipal que “sempre s’havia fet al Carrer dels Arbres, però hem volgut traslladar-nos a la plaça de l’Església, que ens sembla un espai més adequat. A més, hem centrat l'oferta en els productes nadalencs, perquè considerem que s’havia desvirtuat la Fira de Santa Llúcia amb articles que no estaven vinculats al Nadal”.

Ara bé, qualsevol comerç podrà exposar al carrer, a davant de l'establiment, els productes que desitgi. Esparreguera Comerç també ha estat al darrere del canvi de dates. El motiu és que “hem considerat que si ens avancem en el calendari podrem cobrir les primeres compres de productes nadalencs, avançant-nos a d’altres poblacions”, ha dit Josep Maria Corrales.

Per la seva banda, la regidora de Comerç, Mariona Masferrer, ha declarat a l’emissora municipal que “l’ajuntament es posa al costat dels botiguers en les decisions que creguin més convenients. Des del consistori, els acompanyem, avançant també l’encesa de la il·luminació nadalenca”.

Més informació:
En aquest enllaç podeu trobar tota la informació sobre les activitats comercials

L'encesa dels llums obre la campanya de Nadal

Cartell de la campanya de Santa Llúcia