Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 13/11/2018
Traducció automàtica

Faroles Plaça Esglèsia

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports Dijous, 30 de novembre de 2017

Els problemes amb l’aigua calenta a la piscina coberta estan resolts

La instal·lació torna a garantir amb normalitat l’aigua calenta a les dutxes, després de diversos episodis encadenats d’avaries

Al ple municipal del passat 15 de novembre es va aprovar una modificació de crèdit de 13.700 euros per fer front a reparacions sobrevingudes: tres de les quatre calderes de la piscina s’havien avariat, tot i que havien estat instal·lades durant el mandat passat. Finalment, també la quarta caldera s’ha avariat, però les dues unitats noves ja instal·lades garanteixen que el servei es presta amb garanties.

La temperatura dels vasos de la piscina ha estat la prioritat durant tots els dies que ha durat l’avaria: s’ha mantingut a temperatura estable, però a costa de reduir la pressió amb què l’aigua arribava a les dutxes. L’ajuntament es planteja compensar els usuaris pels perjudicis patits, segons ha dit el regidor d’Esports, Toni Molar: “Hi ha hagut, lògicament, moltes queixes. Com que possiblement haurem de tancar un dia la instal·lació per acabar de fer les reparacions, estem mirant de bonificar tots els usuaris”.

Al mes d’agost vinent, aprofitant que la instal·lació tanca per manteniment, es canviaran les conduccions de les dutxes, per assegurar que l’aigua arriba amb la pressió correcta.

Piscina coberta de Can Pasqual