Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 13/07/2020
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Divendres, 1 de desembre de 2017

La nova concessió de la zona blava està en període de presentació d’ofertes

El termini finalitza el proper 4 de gener i es preveu que la nova concessió estigui operativa el mes de maig amb importants canvis, com la primera mitja hora gratuïta per a tots els vehicles o l’ampliació de l’horari de tarda, que començarà a les quatre en lloc de les cinc com ara

Les altres novetats del nou contracte seran que el mes d'agost continuarà sent gratuït durant tot el dia i que els vehicles elèctrics estaran exempts de pagament. Toni Molar, regidor de Mobilitat i Transport de l’Ajuntament d’Esparreguera, assegura que “la primera mitja hora gratuïta es controlarà mitjançant la introducció de la matrícula del vehicle, però que aquesta no serà acumulable, ja que només se’n podrà gaudir un cop al dia, i que serà vàlida per a tots els vehicles, estiguin o no censats a la nostra vila”.

De moment, d’aquesta nova contractació queda exclosa la zona d’aparcament de La Passió, que és de zona blava des del mandat de Paca Fosalba. El regidor Toni Molar admet que hi ha dificultats legals per continuar amb aquesta fórmula, però es deixa la porta oberta a una possible futura incorporació.

La nova implantació també suposarà importants millores a nivell tecnològic, introduint la possibilitat de pagar mitjançant el mòbil i, fins i tot, en remot. No desapareixeran, però, els tiquets, que tindran la funció de rebuts, encara que no caldrà obligatòriament exhibir-los.

Zona blava al carrer de Baix