Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 13/11/2018
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme Dilluns, 4 de desembre de 2017

En marxa el gruix de les obres del pla d’inversions 2017

La majoria de les actuacions aprovades en el pla d’inversions 2017 ja han començat o estan a punt de ser licitades. L’ajuntament hi destinarà més de 4 milions d’euros

L’obra del clavegueram dels carrers Enclusa, de La Vinya i Salvador Cortadellas està en període de licitació i es calcula que començarà al febrer o març de l’any vinent. La inversió conjunta és de gairebé dos milions d’euros. “Aquesta serà una obra prèvia a l’arranjament del carrer Ferran Puig, perquè els problemes que hi tenim amb les aigües de pluja procedeixen justament de la poca capacitat del clavegueram”, ha explicat Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, en declaracions a l'emissora municipal. Per això, l’obra del carrer Ferran Puig no és previst que pugui començar fins finals de l’any vinent.

Un altre paquet important d’inversions són les obres del barri de La Plana i del carrer Ametller del Barri Font, que s’han d’adjudicar abans del 29 de desembre. La primera començarà al gener, amb un pressupost d’1,2 milions d’euros, posant en marxa la fase 1 de reforma integral del barri, després que l’any passat es realitzessin les fases 0 i 13. “Serà una obra complexa”, ha dit l’alcalde d’Esparreguera i ha afegit que “es pot allargar fins a un any, perquè ens hem de posar d’acord amb els proveïdors de serveis, per tal de soterrar el cablejat”.

En quant a l’obra del Barri Font, començarà al febrer o març de 2018, amb un pressupost de 100.000 euros, i consisteix en la urbanització del carrer Pau Font entre els carrers Ametller i de l’Om. L'any passat, l'ajuntament ja havia dut a terme l'enderrocament d'una casa que impedia la connexió del carrer i ara es finalitzarà la urbanització, per tal que hi pugui passar el trànsit rodat.

Altres obres incloses al pla d’inversions estan a punt d’acabar. És el cas de la reforma de la Sala de Plens, que s’espera estrenar pel ple del proper 20 de desembre; i de les tres àrees d’esbarjo per animals de companyia, a Mas d’en Gall, les pistes del Barri Font i al carrer Beat Domènec Casteller, que s'enllestiran abans de finalitzar 2017.

Barri de La Plana d'Esparreguera

El carrer Ferran Puig es reformarà quan acabin les obres del clavegueram