Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles, Serveis Socials Dimarts, 5 de desembre de 2017

La residència de Can Comelles i el Centre de Dia oferiran 21 noves places a preu públic

La Secretaria d’Inclusió Social i de Promoció de l’Autonomia Personal, coneguda com a SISPAP, ha atorgat a Esparreguera l’ampliació de les places públiques de la residència municipal de Can Comelles i el Centre de Dia

Maria Vallejo, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esparreguera, s’ha mostrat satisfeta per aquesta notícia i afirma que “s’amplia l’oferta de places públiques en 21 noves places, de les quals 16 van a la residència i 5 al centre de dia, un servei aquest que ja serà 100 % públic”.

Així doncs, a la residència municipal de Can Comelles, gestionada actualment per l’empresa Sumar Acció Social, les places privades perden espai a favor de les públiques, ja que a les 57 que ja eren públiques se sumen ara aquestes 16, de manera que només en quedaran 17 de privades.

Tot i que ara la residència està al seu màxim ús, s’havia donat el cas que hi havia places privades buides i, en canvi, llista d’espera per a les places públiques. El preu d’una plaça pública pot arribar a baixar fins als 300 ó 600 euros, en funció del grau de dependència. Actualment, hi ha unes quaranta persones en llista d’espera.

Segons la regidora de Serveis Socials, el traspàs de les places privades actualment ocupades a places subvencionades serà progressiu, a mesura que les primeres vagin quedant desocupades.

Residència municipal de Can Comelles