Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

Gegants

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dijous, 7 de desembre de 2017

L’atur baixa a Esparreguera en 62 persones durant el passat mes de novembre

Esparreguera ha estat la població del Baix Llobregat on més ha disminuït percentualment l’atur en el darrer mes, concretament un 4,6%. El municipi esparreguerí és el quart de la comarca amb més atur per darrere de Martorell, Sant Vicenç dels Horts i Olesa de Montserrat

Antonio Ferre, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Esparreguera, assegura que “les bones dades dels sectors de la indústria i de la construcció en els darrers mesos tenen molt a veure en aquestes dades tan positives per a Esparreguera i per a la comarca”.

El descens de l’atur ha estat la tònica global en la comarca del Baix Llobregat, amb una reducció absoluta de 100 persones, és a dir, una disminució percentual del 0,2%, situant-se la taxa d’atur en un 11%. Però aquest fenomen no s’ha traslladat al conjunt de Catalunya, ja que l’atur en aquest període del mes de novembre ha augmentat un 1,8%, és a dir, 7.391 persones, situant la taxa en l’11,8%.

Sobre les expectatives de cara als propers mesos, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Esparreguera assegura que les campanyes de Nadal o de la temporada turística no tenen un impacte directe en les dades de la vila, i afirma que tenen a veure molts factors a l’hora d’analitzar la situació de l’atur a Esparreguera.

Ferre també ha destacat el paper diari de les tècniques de Treball i Formació de l’Ajuntament, que també treballen en l’aspecte emocional de les persones aturades, i ha recordat que les accions que s’impulsen des del Consistori tenen un efecte molt important per minimitzar els efectes de l’atur i crear ocupació.

Edifici municipal de Cal Trempat, on s'ubica el servei de Treball i Formació