Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç Dijous, 28 de desembre de 2017

Esparreguera Comerç sorteja demà el lot de productes de la campanya de Nadal

La nova associació de botiguers i comerciants de la vila organitza demà a les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament el sorteig d’aquest lot de productes entre els seus clients de l’actual campanya de Nadal que anirà precedit d’un espectacle de màgia per a un públic familiar

Des del passat 1 de desembre, quan es va iniciar la campanya de Nadal, els ciutadans que hagin comprat en la setantena de botigues associades actualment al col·lectiu han omplert una butlleta per participar en aquest sorteig.

Letícia Navarro, vicepresidenta d’Esparreguera Comerç, assegura que abans del sorteig s’ha decidit organitzar aquest espectacle de màgia titulat “Lollipops” amb el mag Arnau “per atraure el màxim nombre de famílies a la plaça de l’Ajuntament durant la celebració del sorteig, ja que sabem i som conscients que els nens i nenes tenen molta influència a l’hora de mobilitzar gent per a aquest tipus d’activitats”.

Malgrat que no han fet un recompte oficial, el sorteig podria tenir al voltant de 7.000 butlletes per a un lot de productes, molt complert i variat amb més de 30 regals, que està exposat a l’aparador de la ferreteria Masip al carrer dels Arbres.

Navarro destaca que aquesta és la primera Campanya de Nadal que organitza Esparreguera Comerç i que, de moment, malgrat el temps d’aquest hivern, està funcionant. Una campanya que es va iniciar amb la Fira de Santa Llúcia que el col·lectiu de comerciants continuarà organitzant l’any vinent, encara que s’estan plantejant canviar-la d’ubicació.

Lot de productes per al sorteig d'Esparreguera Comerç