Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 22/10/2018
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació, Serveis Socials Dijous, 4 de gener de 2018

La recollida de joguines de l'Ajuntament ha beneficiat 63 famílies i 124 infants

La ciutadania s’ha implicat un any més en aquesta campanya nadalenca que ha dut a terme l’ajuntament d’Esparreguera i que, aquest cop, ha comptat amb l’ajut de l’Institut El Cairat, l’Associació de Veïns de La Plana i l’empresa Faurecia

Seixanta-tres famílies i 124 infants se n’han beneficiat ja d’una campanya que ha estat especialment reeixida aquest any, gràcies a les moltes persones que han aportat el seu gra de sorra. La novetat ha estat l’aportació de joguines per part de l’Associació de Veïns de La Plana i l’Institut El Cairat, que han fet les seves pròpies recollides, com també l’ajut de l’empresa abrerenca Faurecia.

Infants de fins a deu anys s’han beneficiat d’aquesta recollida solidària de joguines. Va dirigida a les famílies que pertanyen al Programa d’Aliments del municipi, que ja varen recollir els lots abans de les festes de Nadal. Antonio Ferre, regidor d’Educació, ha destacat en declaracions a l’emissora municipal que “es demostra que Esparreguera és solidària i que, per damunt de totes les dificultats, la cooperació sempre és present. Ho volem agrair públicament”.

Un rol clau ha estat també el que han jugat la Policia Local, que ha acollit la recollida a les seves dependències, i els voluntaris que han ajudat en l’organització i el lliurament de les joguines. Organitzada per les regidories de Serveis Socials i d’Educació, la campanya ha comptat amb la col·laboració de les entitats socials Creu Roja, Betesda i Càritas.

Algunes de les bosses de joguines, preparades per ser lliurades a les famílies

L'Institut El Cairat ha participat per primer cop en la campanya solidària

Imatge de la recollida feta per l'empresa Faurecia