Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 13/12/2018
Traducció automàtica

Gegants

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Divendres, 5 de gener de 2018

La Cavalcada de Reis, amb més fantasia, música i animació

L’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, amb un espectacle de benvinguda a dos quarts de set de la tarda a la plaça de Santa Eulàlia, serà el tret de sortida d’una cavalcada que arriba amb novetats

Més màgia, fantasia i música marquen una Cavalcada de Reis que també està d’estrena: la carrossa de l’estrella s’ha renovat completament per guiar la comitiva durant tot el recorregut, que s’espera que s’allargui dues hores.

L’espectacle d’arribada, a dos quarts de set de la tarda a la plaça de Santa Eulàlia, durant el qual l’alcalde lliurarà la clau de la vila, serà el tret de sortida. A partir d’aquí, la comitiva recorrerà el carrer Montserrat, la plaça de Sant Magí, el carrer Orenci Valls, l’avinguda de Francesc Macià, els carrers Taquígraf Garriga i dels Arbres, la plaça de la Constitució, els carrers De Baix, Sant Joan, Sant Miquel, Font del Vidal, Barcelona, de la Guardiola, dels Cavallers, plaça de l’ajuntament i, de nou, el carrer Gran per acabar a la plaça de Santa Eulàlia.

Durant la cavalcada es repartiran 450 quilos de caramels i 230 de carbó, subvencionats per les empreses patrocinadores. Hi participaran un centenar de voluntaris i l’entitat Amics de la Flama, que col•laboraran per assegurar el bon funcionament i la seguretat. L’Escola Municipal de Música i Dansa i el grup Sona Samba hi posaran la música i els Amics del Campanar faran diferents repicades de campanes.

En acabar la cavalcada, cap a dos quarts de nou del vespre, es farà l’adoració a dins de l’Església de Santa Eulàlia i, a la plaça, Ses Majestats recolliran les cartes dels infants més tardans.

Els Reis d'Orient, saludant els infants d'Esparreguera