Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Cultura i Festes Dilluns, 8 de gener de 2018

L’Ajuntament valora positivament la campanya de Nadal

El govern municipal mantindrà la fórmula d’una programació durant tot el mes de desembre i fins a Reis. La primera experiència s’ha dut a terme aquestes festes i la valoració és positiva

Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, en declaracions a l’emissora municipal, assegura que “cal agrair la participació de tots els col·lectius i entitats que han fet possible aquesta campanya nadalenca tan extensa i tan variada d’activitats que es coordina des de l’Ajuntament, així com la resposta dels veïns i veïnes de la Vila que han col·laborat en aquestes activitats”. Respecte a la Fira de Santa Llúcia, que es va celebrar l’1 i 2 de desembre, dues setmanes abans del que era habitual a petició de la nova associació de botiguers i comerciants, Esparreguera Comerç, per aprofitar la inèrcia del pont de la Constitució, l’alcalde ha destacat el nou format d’especialització en productes típicament nadalencs, que es mantindrà, malgrat que el temps no va acompanyar i el fred i el vent varen complicar les tasques dels venedors i les entitats en les carpes ubicades a la plaça de Santa Eulàlia.

Un dels actes estrella de la programació nadalenca a Esparreguera és la Cavalcada de Reis, l’organització de la qual recau exclusivament sobre l’Ajuntament. Rivas assegura que s’aboquen molts recursos, però que el resultat ha estat positiu, amb una cavalcada molt vistosa i dinàmica, amb més música i animació, que és del gaudi de tothom, tant d’infants com d’adults. Enguany, Melcior i Gaspar varen arribar a la plaça de l’Església fent ràpel per la façana lateral de Santa Eulàlia, i es va estrenar la carrossa de l’estrella.

Eduard Rivas també s’ha referit a les crítiques que hi ha hagut a través de xarxes socials pel fet que, abans de l’espectacle a la plaça de l’Església, es projectessin sobre el campanar anuncis d’empreses patrocinadores. L’alcalde ha explicat que aquest és el segon any que s’ha fet i que serveix per sufragar una part de la inversió que suposa un espectacle d’aquestes característiques, amb la projecció inclosa d’un mapping. Rivas ha afirmat que han participat diverses empreses en el patrocini de l’espectacle i de la Cavalcada, com també del programa de festes, en el qual també apareixen anuncis.

Finalment, l’alcalde d’Esparreguera ha volgut destacar la transcendència de dos actes més d’aquestes festes nadalenques com les campanades de Cap d’Any, que any rere any aglutina més gent i de totes les edats a la plaça de l’Església, i el Concert d’Any Nou que Sparagaria Orquestra ha fet el dia de Reis al Patronat Parroquial amb gairebé totes les entrades venudes.

La nova carrossa de l'estrella de la Cavalcada de Reis

Ses Majestats Melcior i Gaspar van arribar fent ràpel

Les Campanades d'Any Nou van gaudir d'un espectacle pirotènic