Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 13/12/2018
Traducció automàtica

Parc de la vila

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme Dijous, 11 de gener de 2018

Les obres del carrer Pau Font començaran en les properes setmanes

El Barri Font veurà feta realitat la vella reivindicació de connectar el carrer Pau Font, entre els carrers Ametller i de l’Om

Es tracta d’urbanitzar un tram de carrer, connectant-lo per fer possible la circulació de vehicles i per facilitar la mobilitat al barri. Rogeli de la Cruz, regidor de Serveis Territorials, ha explicat en declaracions a Ràdio Esparreguera, que “es farà un vial convencional, amb les seves corresponents voreres, el soterrament de serveis de telèfon i enllumenat i la demolició i construcció de nou clavegueram, sempre tenint en compte el nucli d’habitatges que podria sorgir en el futur en el solar adjacent”.

En aquest tram de carrer, durant molts anys, hi havia hagut una casa abandonada i tapiada que interrompia la continuïtat del vial. L’ajuntament va procedir a enderrocar-la a principis d’aquest mandat, cosa que va connectar el carrer a banda i banda. Però mancava la urbanització que permetés el pas del trànsit rodat.

Les obres podrien allargar-se fins a deu mesos i començaran, previsiblement, durant el mes de febrer. L’import de licitació és de 91.000 euros i el procediment s’està efectuant, en un mateix paquet i en dos lots separats, juntament amb les actuacions que es duran a terme al barri de La Plana.

L’ajuntament d’Esparreguera efectuarà aquesta obra amb recursos propis, tot i que després demanarà el rescabalament dels costos al propietari del terreny, que és una entitat financera. És el mateix procediment que es va seguir en el cas de l’enderrocament de la casa, dut a terme al 2015.

La casa del carrer Ametller, 1 es va enderrocar al 2015