Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Consum Dimarts, 16 de gener de 2018

Nou preu de la bombona de butà: fins el mes de març serà de 14,68 €

La nova tarifa, marcada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, representa un augment de l'1'6% respecte del preu anterior i un increment acumulat del 3'7% respecte del preu fixat el setembre de 2017

Segons ha informat el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme el nou preu màxim de la bombona de butà per als propers dos mesos será de 14,68 €, impostos inclosos. Aquest preu representa un increment de l'1'6% respecte al preu anterior i confirma la tendendència alcista represa el passat mes de novembre, quan el preu de la bombona ja va augmentar un 2'1% respecte del bimestre anterior.

Aquest preu serà vigent durant dos mesos, fins al març de 2018, quan es revisarà de nou segons les cotitzacions internacionals. La fórmula de variació del preu del butà depèn de la cotització de la matèria primera als mercats internacionals, els ports i la variació del tipus de canvi. El preu regulat afecta les bombones de butà que més comunament fan servir les llars, envasos amb càrrega igual o superior a 8 kg i inferior a 20 kg (amb una tara superior a 9 kg).

Cal recordar als ciutadans que algunes benzineres poden vendre aquest tipus d’envàs a preus superiors perquè són benzineres franquiciades i el preu el disposa el propietari de l’establiment. Si els consumidors volen comprar butà al preu estipulat pel Ministeri d’Energia en aquest format poden dirigir-se a les benzineres de la marca o poden demanar més informació a BUTANO MARTORELL, SA (carrer de Montserrat, núm. 49 baixos - 08760 Martorell) o trucant al Tel. 93 775 18 87 – 93 775 14 99).

A Esparreguera el repartiment de bombones de butà a domicili es realitza setmanalment dimecres al centre urbà, Can Comelles i La Plana, i dissabtes a Can Vinyals, la Colònia Sedó i Mas d’en Gall. A Can Rial el repartiment és els dissabtes cada 15 dies.

Fins el mes de març el preu de la bombona de butà serà de 14,68 €