Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 16/06/2021
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç Divendres, 19 de gener de 2018

L’Ajuntament prepara una campanya amb activitats de dinamització comercial al Mercat

Representants de la regidoria de Comerç i del col·lectiu de paradistes del Mercat municipal es van reunir aquest dimecres per estudiar i plantejar possibles actuacions per impulsar la dinamització comercial d’aquest equipament

La intenció de l’Ajuntament i dels paradistes és organitzar un total de quatre actuacions al llarg de l’any. Després de la realització de la primera durant la campanya de Nadal, amb una valoració força positiva, la regidoria de Comerç i els paradistes ja estan treballant en la segona campanya que es portarà a terme durant el Carnaval.

Per aquest motiu, el Mercat municipal es decorarà amb motius carnavalescs i es realitzarà un sorteig d’un regal de 10 euros per cada parada participant, composat per productes propis del mercat. Serà el divendres 9 de febrer i, posteriorment, es realitzarà un sorteig cada mes, concretament, el tercer divendres.

Emi Carmona, cap de la Unitat Administrativa de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Esparreguera, assegura que “el Mercat municipal és i ha de ser un dels eixos comercials de la vila, ja que en ell podem trobar una diversitat molt àmplia de productes, tots ells de qualitat, i per aquest motiu volem que els veïns i veïnes d’Esparreguera coneguin el Mercat i s’acostin a comprar”.

Actualment, el Mercat Municipal compta amb 14 parades obertes, totes elles gestionades mitjançant concessió administrativa per una desena de paradistes, i disposa de 7 tancades, després de dos sorteigs públics que han quedat deserts.

Les altres dues actuacions de dinamització comercial que es realitzaran al llarg d’aquest 2018 al Mercat municipal tindran lloc per Sant Jordi i per la Castanyada.

Mercat municipal