Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 28/10/2020
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles, Serveis Socials Dilluns, 22 de gener de 2018

Festes de Nadal a Can Comelles: una programació molt especial

Desembre i gener han estat plens d’activitats nadalenques a la residència de Can Comelles. A partir del primer dia de desembre, quan es varen guarnir els dos edificis amb motius festius, les activitats han omplert aquests dies d’il·lusió i joia

Una de les activitats més significatives va ser el lliurament a l’Associació d’Amics del Campanar del quadre del Naixement, que ha restat exposat en un espai tan emblemàtic com és el Campanar durant totes les festes.

I en quant a les activitats, han estat nombroses les entitats que han visitat la instal·lació durant les festes. El 18 de desembre van fer-ho els alumnes de l’escola Taquígraf Garriga, que varen oferir una actuació musical; el 19 de desembre el Coro Rociero va protagonitzar una cantada de nadales, juntament amb la Coral de la residència de Can Comelles, que va tornar a actuar el 21 de desembre; el 20 de desembre hi va haver una actuació musical dels alumnes de l’escola Àgora i el 22 de desembre una dels alumnes de l’escola Les Roques Blaves, durant la Festa de Nadal amb les famílies de les persones grans que viuen i venen al centre de dia de Can Comelles. També hi va actuar l’Associació de Jubilats i pensionistes d’Esparreguera.

El 24 de desembre hi va haver una cantada als passadissos de la residència a càrrec del grup Nuevos Comienzos; i el 30 de desembre va ser la Coral de la Passió d’Esparreguera la que va visitar la residència, el mateix dia que també hi anava el patge Salim.

A banda de totes aquestes visites, la residència va celebrar un dinar, el 19 de desembre, compartint taula amb l’alcalde i amb representants de l’Ajuntament d’Esparreguera i de l’empresa Sumar Acció Social. I el 31 de desembre es varen celebrar les campanades de Cap d’Any en col·laboració amb l’Associació d’Amics del Campanar. Com no podia ser d’una altra manera, Ses Majestats els Reis d’Orient també varen passar el 5 de gener, carregats de regals, per la residència.

Els Amics del Campanar han exposat un naixement elaborat pels residents de Can Comelles

La residència ha rebut nombroses visites durant les festes nadalenques