Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Hisenda Dilluns, 29 de gener de 2018

El pagament d’impostos i taxes, més espaiat al calendari fiscal de 2018

El calendari fiscal municipal de 2018 evita el cobrament simultani de diferents rebuts, després que l’any passat arribessin a confluir fins a quatre càrrecs per impostos i taxes al mes de maig

L’Ajuntament d’Esparreguera i l’organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona, a qui el consistori té delegada la recaptació de tots els impostos i taxes municipals, han treballat per dissenyar un calendari que eviti al màxim possible les coincidències, tant de períodes voluntaris com de domiciliacions.

L’any passat, la concurrència de diferents rebuts va ser deguda a una sèrie de canvis en el calendari, sense que es detectés que alguns dels rebuts quedaven solapats. Rogeli de la Cruz, regidor d’Hisenda, ha explicat en declaracions a l’emissora municipal que “el calendari que ens proposa l’ORGT per 2018 evita que es repeteixi una situació excepcional com la que va tenir lloc al 2017. Els terminis de pagament voluntari s’han dissenyat de manera que no hi hagi acumulació de diferents impostos i taxes en un mateix període”.

Els contribuents que tinguin domiciliats els rebuts es beneficien de fraccionaments, de manera que l’IBI es cobrarà en quatre fraccions, la taxa de residus domèstics en dues i la taxa de guals també en dues. Pels comerços, la taxa de gestió de residus comercial també es fracciona en dos rebuts, com també es fa amb l’Impost sobre Activitats Econòmiques.

Més informació:
En aquest enllaç podeu consultar tot el calendari fiscal de 2018

El calendari fiscal de 2018 ja es pot consultar